Gordo Carme  Lilla  Fodboldtrøjer

Gordo Carme Lilla Fodboldtrøjer

Wayne Rooney er et af Englands nuværende landsholdsmål ved at indsamle 14 mål i sine sidste 15 spil. Det er et billede af dataene fra Three Lion-spillere forud for den indledende runde af Gruppe F, der kvalificerer sig til European Cup 2018-europæisk zone mod Malta At Wembley Stadium på lørdag aften GMT.
Kommer til den anden kamp i Gruppe F eliminering mod Malta, blev Gareth Southgate ramt af en skade storm. Det sidste der barcelona trøje er navnet Phil Jagielka trækker sig fra holdet på grund af at have problemer på låret. Derudover overvejer den foreløbige træner efterhånden at bringe Gary Cahill ned.
Chelsea-forsvareren blev ikke optaget til træning i St. George's Park på fredag, hvor han klagede over en sen eftermiddags hals, på trods af en storm af skade, men Southgate insisterede stadig ikke på at ringe til en erstatning.
'Jeg må sige, at jeg har en hård tid i manchester-city fodboldtrøje denne uge, især når jeg snakker om skadeproblemer, så jeg har mistet Adam Lallana, Harry Kane, Raheem Sterling, Danny Drinkwater og Nathaniel Clyne. Nu står vi overfor Med samme situation, men Vi overvåger Garys fremskridt og se hvordan han er i morges. Jeg vil ringe til spillerne, jeg vil se efter kampen mod Malta, 'sagde Southgate som citeret af BBC.
1. Englands landshold har indtil videre ikke været besejret i 30 kvalificerende kampe.
2. ac-milan trøje England har vundet tre internationale kampe før mod Malta, og scorede otte mål ved at indrømme kun et målmål.
4. England har vundet 10 af deres sidste 11 spil på Wembley. Og scorede 25 mål, med tre indrømmede.
5. I alt er engelske spillere notorisk aggressive i udløsende spark mod målet. Optaget har de skudt i alt 67 spark i deres sidste tre internationale kampe.
6. Malta vandt kun et af deres sidste 21 spil.
Email: Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.